Termeni si conditii

Compania care administrează site-ul asociat domeniului gplinstalatii.ro este SC TEHNOPROIECT COMTRANS SRL cu sediul social în Bucuresti, Sector 2, Str. Calimachi, nr. 21, ap. 4, camera 1, având Codul Unic de Înregistrare: 39116 inregistrată la Registrul Comerțului cu nr: J40/6035/1991.

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. TEHNOPROIECT COMTRANS SRL își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o altă notificare. 

 

 Politica de confidențialitate

TEHNOPROIECT COMTRANS SRL nu salveaza date cu caracter personal cu exceptia datelor colectate prin interemediul cookie-urilor, date care sunt necesare pentru functionarea website-ului tehnoproiect.ro, a datelor furnizate către server, ce sunt obligatorii în crearea unei conexiuni, stocate pentru diagnosticarea erorilor sau problemelor de afisare a website-ului, a datelor transmise prin formularul de contact pentru ofertare si a datelor transmise de persoanele care aplica pentru locurile de munca pentru care compania face recrutari. Cu toate acestea TEHNOPROIECT COMTRANS SRL se angajează să nu transmită datele utilizatorilor site-ului către terți și să nu folosească aceste date in interes propriu decât pentru transmiterea ofertelor solicitate de clienti si pentru remedierea unor probleme tehnice.

Orice utilizator poate cere explicit, prin trasmiterea unui email la office@tehnoproiect.ro, modificarea sau stergerea datelor in termenii prevăzuți de lege.

Prin setările din browserul dumenavoastră puteți împiedica în principiu stocarea de cookies. Este însă posibil să nu fie posibilă afișarea completă și / sau corectă a tuturor paginilor.